Blog

Wijn uitlevering

 

Weer een wijnjaar voorbij

wijnboer wijngaard Frankrijk

Het is alweer even geleden maar op Zondag 19 November 2017 was de uitlevering van de wijnen van Clos du Mege (vanaf volgend wijnjaar onder de nieuwe naam Domaine de la Dame)

 

Lees verder

Op de Franse tour

 

En route

Op de Franse tourMijn favoriete Zondag in De Dordogne is als volgt. Met de auto dwalen door de Dordogne. Heuvel op heuvel af, landweggetjes inrijden en heel veel bochten. En na elke heuvel of bocht is weer iets anders moois te zien. Een stadje, een bos, een wijngaard of er doemt een kasteel op.

Lees verder

Vakantievilla met zwembad te huur


Villa de la Dame

vakantievilla zwembad franrkijk

Naast Domaine de la Dame is er ook Villa de la Dame. Een comfortabele villa te huur voor een heerlijke vakantie en ligt in een rustige wijk, niet ver van het centrum van Eymet in de Dordogne Frankrijk.

Lees verder

Wijnchateau in de Dordogne


Les Court les Mûts

wijnboer worden in Frankrijk

Onze wijnstokken staan op een kavel van Domaine de la Dame in de wijngaard van het wijnchateau  les Court les Mûts in de Dordogne. Een prachtig wijnchateau dat al generatie op generatie bestaat. Vol passie maakt de familie Sadoux al jaren en jaren prachtige wijnen.

 

Lees verder

Tour de France 2017 tussen de wijnvelden


Tour de France 2017

tour de france 2017 in de Dordogne Frankrijk

Liefhebbers van de Tour de France, wijnen en de Dordogne kunnen van 10 tot en met 12 juli hun hart ophalen. Maar liefst 3 dagen zijn de wielrenners te bewonderen in de Dordogne en fietsen ze in de buurt van onze wijngaard.

Lees verder

Back to Top